SF-Caravan ry purkaa yhteistyösopimuksen Teboilin kanssa

Järjestömme ei ole poliittinen. Kannatamme ihmisten tutustumista ja ystävystymistä yli erilaisten maantieteellisten, kulttuuristen ja vakaumuksellisten rajojen. Se on paras tapa lisätä yhteisymmärrystä ja vähentää vastakkainasettelua. Toinen toistemme oikeuksia ja näkemyksiä kunnioittaen.

Torstaina 24.2.2022 kuulimme suruksemme Venäjän hyökänneen Ukrainaan laajalla rintamalla kansainvälisiä sopimuksia ja Ukrainan suvereniteettia loukaten. Tämä liikuttaa meitä kaikkia. Haluamme pitää kiinni erilaisuuden hyväksymiseen ja muiden oikeuksien kunnioittamiseen perustuvista arvoista.

Näissä olosuhteissa moni olisi kokenut pitkäaikaisen yhteistyömme jatkumisen venäläisen oligarkin omistaman Lukoil -yhtiön kanssa poliittiseksi kannanotoksi. Korostamme että meillä on ja toivottavasti jatkuu hyvä yhteistyö venäjällä käynnistyneen matkailuajoneuvoharrastuksen kanssa, emmekä pidä heitä vastuullisina Ukrainan tapahtumiin. Haluamme edelleen toimia ihmisten välisen kanssakäymisen saralla, ei poliittisena toimijana.

Toivomme hartaasti kunnioittavan vuorovaikutuksen ja yksilöiden välisen ystävyyden saavan sijaa jälleen mahdollisimman nopeasti. Kannamme sydämessämme huolta agression kohteeksi joutuneiden ihmisten hyvinvoinnista.

#karavaanarit #sfc

https://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/sf-caravan-purki-yhteistyosopimuksen-teboilin-kanssa/?fbclid=IwAR1Fx-IvP4mpBNHEE0fXLXcOmewe7-7B55s2C3G4zH8jq8kJUJ2q7ClntfY

LEAVE A COMMENT