Kiitos luottamuksesta, työ alkaa!

Lappeenrannan SF-Caravan ry:n liittokokouksessa jäsenyhdistykset antoivat luottamuksensa esittämilleni asioille.  Tulin valittua liiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2020.  Sydämellinen kiitos!

Liiton puheenjohtaja Juha Hämäläinen ojensi onnittelupuheessaan minulle puheenjohtajan länget, jotka ovat seuranneet SF-Caravan ry:n puheenjohtajia vuodesta 1968  lähtien.  Länkiin on kiinnitetty laatta neljän puheenjohtajan tekemän työn merkiksi.  Länkien vastaanottaminen sai mukavasti sydänalan sykähtämään.  Arvostan suuresti tätä symbolia ja koen sen kuvaavan vastuuta harrastuksemme edistämisestä.  Puheenjohtajan hyvä muistutus oli, että hevonen työntää längillä taakkaansa, ei vedä sitä.

Olen kiitollinen siitä, että kevään aikana hyvien puheenjohtajaehdokkaiden kanssa saimme yhdessä aikaan jäsenyhdistyksien parissa hyvää keskustelua harrastuksemme tulevaisuudesta ja tehtävistä valinnoista.  Jo tämä keskustelu on varmasti ollut hyödyllinen.  Keskustelu ei toivottavasti suinkaan pääty tähän, vaan jatkuu liiton ja sen jäsenten tiiviinä vuorovaikutuksen.  Kiitoksia Jiri, Ahti ja Timo hedelmällisestä panoksesta puheenjohtajavaalin yhteydessä!  Te kuulutte ehdottomasti harrastuksemme kantaviin voimiin.  Henkilövalinnat olivat tänä vuonna siinäkin mielessä hedelmälliset, että ketään liiton avainhenkilöä ei pudotettu pois, vaan yksi tuli lisää.  Kiitos kuuluu tietenkin myös keskustelutilaisuuksia järjestäneille yhdistyksille ja  keskusteluun osallistuneille yhdistysaktiiveille, jotka selvästi odottavat meiltä keskusteluyhteyden elävänä pitämistä.  Hieno ja tasaväkinen kampanja, joka oli harrastuksemme arvoinen – kiitos siitä kaikille osallisille!

Keskeiset ajatukseni puheenjohtajaksi pyrkiessäni ovat olleet liiton rooli jäsenydistyksien palveluksessa,  matkailuajoneuvoharrastuksen merkittävä rooli kotimaan matkailun keskeisenä tekijänä, erilaisten harrastamisen tapojen toisiaan tukeva rooli sekä uusiutuminen vastaamaan yhä uusien harrastajien tarpeisiin.  Näitä asioita, muiden muassa, jäsenyhdistykset ilmaisivat odottavansa tapahtumaan.  Henkilön sijasta he ovat nähdäkseni antaneet valtuutuksensa keskusteltujen asioiden ja näkökulmien edistämiseen.

Tästä työ on alkamassa, vaikka toimikausi on alkamassa vasta vuoden 2018 alusta lukien.  Minulla on vahva tuntuma että 78 yhdistyksessä ympäri Suomen on odottamassa minulle toivomuksia, vinkkejä ja ideoita siitä, millaiseksi haluamme yhdessä tätä harrastustamme luotsata.  Taidan laittaa vaunun koukkuun ja lähteä keräämään näitä asioita yhteen…

Kiitos vielä sydämellisesti.  Nautin itse liittokokouksen hyvästä hengestä, keskusteluista ja lämmittävästä kannustuksesta, joita osallistujilta sain.  Nyt on oikea hetki pysähtyä hetki tämän tunteen ääreen ja ottaa siitä voimia tuleviin yhteisiin töihin.  Katse kohti tulevaa.

Kiitos!

 

Olli Rusi

SFC 080349-0

2 Responses so far.

  1. Olli Rusi sanoo:
    Pakko vielä kertoa yksi hieno asia kokouksesta. Juha Hämäläinen veteli kokouksesta itsensä oloisen. Rento ja leppoisa tapahtuma jossa asiat tulivat käsiteltyä.

    Tässä viimeisessä hänen vetämässään liittokokouksessa oli erityinen vire. Osallistujat nousivat spontaanisti kaikki osoittamaan seisten suosiota Juhalle kokouksen päättyessä.

    Hienoa nähdä miten se sai huomionosoituksen vastaanottajan tunteet liikkeelle.

    Kiitos Juha Hämäläinen!

LEAVE A COMMENT